3x BEBA OPTIPRO 4, 600 g - Batolecí mléko
BEBA OPTIPRO 4 je instantní mléčná výživa od Nestlé určena pro malé
děti od ukončeného 15. měsíce.
- OPTIPRO® – speciální proces k získání směsi
bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku
- DENTA PRO – je jedinečný komplex, jehož aktivní
složkou jsou bakterie mléčného kvašení Lactobacillus rhamnosus.
Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy děťátka, proto mu
dáváme přednost před výrobky kojenecké výživy. Nestlé BEBA OPTIPRO
4 by měla být podávána na základě doporučení lékaře nebo odborníka
v oblasti dětské výživy. BEBA OPTIPRO 4 by měla být součástí
smíšené a vyvážené stravy a nesmí být používaná jako náhrada
mateřského mléka během prvních 12 měsíců života.
Pokud je vaše miminko s naším výrobkem spokojené, od 2. roku života
doporučujeme přejít na naší navazující novinku BEBA
OPTIPRO 5.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:
Jsme první výrobci kojenecké výživy na světě!
Roku 1867 Henri Nestlé, představil světu 1. náhradní výživu –
Farina Lactée.
Mateřské mléko je pro dítě tou nejlepší stravou. Jeho
výzkumem se zabýváme již 60 let!
Jsme experti na bílkovinu – máme patentovaný proces
OPTIPRO k získání směsi bílkovin podle vzoru mateřského mléka.
Věříme, že každý problém má své řešení. Proto máme
speciální výživu pro kojence s trávicími potížemi či alergiemi
v rodině.
HISTORIE KOJENECKÉ VÝŽIVY NESTLÉ
Malé děti jsou velmi křehké, a proto je důležité, aby jejich jídlo
splňovalo přísné požadavky na výživu. V Nestlé to víme již 150 let a
vyrábíme produkty té nejlepší kvality po vzoru mateřského mléka,
vyhovují specifickým požadavkům miminek.
Jak to všechno začalo?
V 19. století panovala v Evropě vysoká dětská úmrtnost, která byla
částečně způsobena nedostatkem správné výživy pro děti. Henri Nestlé,
německý chemik v té době ztratil sourozence a to ho vybudilo k tomu, aby
přišel s alternativou pro matky, které nemohly kojit. Jednalo se
o revoluční průlom ve snižování dětské úmrtnosti.
Během jednoho roku se jeho první kojenecká výživa – Farina Lactee
rozšířila po celé Evropě. To byl začátek vývoje společnosti Nestlé,
prvního výrobce kojenecké výživy na světě.
Dnes má Nestlé Research Center v Luasanne ve Švýcarsku více než
300 výzkumných pracovníků a je největším výzkumným centrum pro
výživu.
INFORMACE KE KONZUMACI:
NÁVOD NA PŘÍPRAVU:
Před přípravou kojenecké výživy si důkladně umyjte ruce.
Láhev, uzávěr a savičku důkladně vymyjte a vyvařte 5 minut.
Pět minut povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ochladit.
Polovinu převařené vody (viz tabulka), ochlazené asi na 40 °C, vlijte
do nádoby. Teplota vody nad 45 °C bakterie mléčného kvašení ničí!
Přiloženou odměrkou odměřte prášek (viz tabulka) a nasypte do nádoby.
Prášek v odměrce musí být vždy zarovnaný!
Důkladně protřepte.
Doplňte nádobu převařenou vodou do požadovaného množství (viz
tabulka).
Ještě jednou dobře protřepte, aby se prášek rozpustil.
Ověřte vyhovující teplotu připravené výživy.
Po každém použití obal důkladně uzavřete a skladujte v suchu
v pokojové teplotě.
DÁVKOVÁNÍ:
- Při krmení mějte dítě vždy pod dohledem, jinak může dojít
k zalknutí. Jakmile dítě dosáhne vhodného věku, nahraďte kojeneckou
láhev hrnečkem.
- Používejte pouze přiloženou odměrku. Nedávejte více nebo méně
prášku, než udává tabulka, jinak muže dojít bud k dehydrataci, nebo
podvýživě dítěte. Neměňte poměr prášku a vody bez porady
s lékařem!
- Převedení na jiný druh kojeneckého mléčného přípravku, jakož
i zavedení nemléčného příkrmu, provádějte pouze v souladu
s doporučením dětského lékaře. To platí zejména pro kojenecké
obilno-mléčné kaše.
Upozornění:
Připravujte vždy jen 1 dávku a ihned krmte. Neuchovávejte
nedojedené porce.
Dodržujte přesně návod k přípravě, jinak ohrozíte zdraví
kojence.
Výživu připravte do lahvičky nebo hrnečku, dle vlastního
uvážení.
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3 týdnů od
otevření.
Baleno v ochranné atmosféře. Obsah sáčku nepřesypávejte do vlastní
nádoby.
SLOŽENÍ:
Odtučněné mléko 76,2 %, maltodextrin,
laktóza, rostlinné oleje (palmový, řepkový nízkoerukový,
slunečnicový), sušená syrovátka, vitamíny a minerální
látky (viz tabulka), emulgátor (sójový lecitin),
rybí olej, olej z Mortierella alpina, bakterie mléčného
kvašení (Bifidobacterium longum ATCC BAA-999; 1 × 106 KTJ/g prášku na
konci minimální trvanlivosti, Lactobacillus rhamnosus GGMCC 1.3724; 1 ×
106 KTJ/g prášku na konci minimální trvanlivosti).