6x HIPP 3 JUNIOR Combiotik (600 g) - kojenecké mléko

Kód výrobku: F019332

6x HIPP 3 JUNIOR Combiotik (600 g) - kojenecké mléko

Děti ve věku od 1 roku mají speciální výživové požadavky. HiPP 3 JUNIOR Combiotik® obsahuje důležité živiny, které jsou důležité pro správný růst Vašeho dítěte, a to v potřebném množství: redukované množství bílkovin odpovídající věku dítěte, důležité vitamíny a minerály pro zdravý vývoj. Proto HiPP 3 JUNIOR Combiotik® obsahuje např. železo a vitamín D, který podporuje vstřebávání vápníku, a tím i zdravý růst kostí.

HiPP 3 JUNIOR Combiotik® se ideálně hodí pro děti jako mléčný nápoj k snídani, do müsli, k večeři nebo k pití v průběhu dne – z hrnečku. HiPP 3 JUNIOR Combiotik® můžete podávat od 1 roku v návaznosti na jakoukoliv pokračovací mléčnou kojeneckou výživu.

Vlastnosti:

  • přírodní kultury mléčného kvašení
  • prebiotická vláknina (GOS)
  • galaktooligosacha­ridy získané z laktózy
  • receptura podle posledních vědeckých doporučení

Složení:

HiPP 3 JUNIOR Combiotik® byl vyvinut dle nejlepších znalostí a zkušeností vědeckého týmu HiPP pro mléčnou výživu. Je vyráběn na základě posledních doporučení výživových expertů co se týče složení:

  • redukovaný obsah bílkovin
  • jód
  • železo
  • vápník
  • vitamín D

Návod k přípravě

Dodržujte přesně návod na přípravu mléčné výživy i uvedená doporučení. Nesprávná příprava by mohla vést k ohrožení zdraví Vašeho dítěte – např. nárůst nežádoucích bakteriálních zárodků. Připravujte výživu před každým krmením čerstvou. Zbytky znovu nepoužívejte. Otevřený obal ihned po odebrání výrobku dobře uzavřete, uchovávejte v suchu při max. 25 °C a zamezte kolísání teplot. Výrobek spotřebujte do 3 týdnů od otevření obalu. Neohřívejte výživu v mikrovlnné troubě (nebezpečí opaření!).

Pitnou vodu před každou přípravou převaříme a necháme zchladnout na teplotu cca. 40 až 50 °C. Potřebné množství připravené studené nebo teplé vody nalijeme do hrnku. Odměrku lehce naplníme výrobkem a opačnou stranou nože zarovnáme. Odměřené množství výrobku přidáme do hrnku. Zamícháme, při přípravě s teplou vodou zchladíme na teplotu vhodnou k pití (cca. 37 °C). Teplotu prověříme.

Aby nedošlo k poškození přírodních kultur mléčného kvašení (Laktobacily), nepřelévejte výrobek příliš horkou vodou. Mléčnou výživu můžete připravit i se studenou převařenou pitnou vodou. Na 1 odměrku – 30 ml převařené pitné vody.

O značce HiPP >>