Levná zábava s dětmi - jak na to?

Levná zábava s dětmi - jak na to?>
Došly vám nápady na to, jak své dítě zabavit? Možná si až příliš lámete hlavu. Ty nejjednoudušší a nejlevnější věci totiž na děti obvykle udělají ten největší dojem - stačí malý slunečný paprsek, který prosvítá na koberec, prázdná truhla, nebo zpívající ptáčci v budce. Seznamte se s lacinou zábavou pro děti!

Ať si trhají

Děti rády trhají papír. Nevím, jestli je to materiálem, nebo zvukem, který to vydává, ale rozhodně je to láká. Samozřejmě je z toho nepořádek, ale dejte jim jednou za čas na trhání třeba letáky, které byste jinak vyhodili.

Psí dny

Můžete vzít své děti do ZOO. Tato zábava ale nepatří k nejlevnějším, navíc vám nikdo nezaručí dobré počasí a to, že zvířata zrovna budou mít náladu být venku. Zkuste se jít projít do parku, kde lidé venčí své čtyřnohé miláčky. Stačí je chvíli pozorovat a o zábavu máte postaráno. Děti pejsky obvykle milují. My máme jednoho doma a veselo je každý den. Máte moje slovo - funguje to. Dcerka se při pohledu na pejska nemůže přestat smát.

Tanec s baterkami

Světelná show vhodná pro jakoukoli věkovou kategorii. Zatáhněte žaluzie, pusťte si hudbu a uděltejte si světelnou show s baterkou. Vyhrát si můžete také z různými stíny.

Piknik na zahradě

Má vaše princezna nebo princ jídelní výbavičku? Vezměte ubrus, dečku, příkrmy, čerstvé ovoce, čaj nebo domácí limonádu a udělejte si veselý piknik na zahradě. Nezapomeňte se na tu slávu pořádně vystrojit :-)

V klubu

Udělejte si v obýváku menší klub, zapojte svou oblíbenou hudbu a pořádně si zatančete. Pokud je venku krásně, můžete si udělat zahradní párty. Pozvěte kamarádky s dětmi v podobném věku, určitě bude o zábavu postaráno. Další laciná zábava? Bublifuky, balónky, brýle a další rekvizity, vyrábění z barevného papíru....

Přejeme vám super zábavu!