Světová senzace! Nutriman – kojit mohou konečně i muži

Světová senzace! Nutriman – kojit mohou konečně i muži>
Sen všech unavených maminek se stal skutečností. Vědci z anglické univerzity po více než 10 letech výzkumu vyvinuli doplněk stravy pro muže, který jim umožní produkovat mateřské mléko a nakrmit tak miminko úplně stejně, jako matka! Díky Feedo.cz ho můžete mít i u sebe doma.

Nutriman

Nápoj v prášku Nutriman obsahuje speciální kombinaci látek, které v mužských prsních žlázách nastartují tvorbu mléka. Kromě sušeného mléka, obsahuje přípravek také omega 3 kyseliny, vitamíny a minerály. Doporučuje se začít užívat zhruba tři dny před plánovaným kojením. Přípravek je naprosto bezpečný a velmi lahodný! Pochvaluje si ho i tatínek Pavel, první ochutnávač v České republice. „K Nutrimanu jsem nejdřív přistupoval poněkud skepticky, ale překvapil mě svou lahodnou chutí. Když jsem pak viděl svého syna a hlavně šťastnou manželku, která si konečně mohla odskočit za kamarádkami, neváhal jsem a objednal rovnou šest balení.“ Ačkoli bychom si přáli, abychom mohli maminkám tímhle způsobem ulehčit život, bohužel musíme přiznat, že se jedná jen o aprílový žertík. Maminky jsou totiž nenahraditelné!

Můžeme vám ale slíbit, že vám stále budeme pomáhat alespoň rychlostí doručení a velkou nabídkou produktů pro vaše nejmenší!

Krásného Apríla! Vaše Feedo.cz