Cesta k první lahvičce

Cesta k první lahvičce>
Pro každé miminko je kojení to nejlepší. Mateřské mléko je totiž jedinečné. Obsahuje důležité živiny, a navíc dodává miminku vše potřebné, aby bylo zdravější, odolnější vůči nemocem a dobře se rozvíjelo. Obrazně můžeme říci, že maminka tvoří mléko pro své miminko přesně podle jeho aktuálních potřeb. kojeni-ditete

Kojení je vždy ten nejpřirozenější způsob výživy kojenců, který poskytuje mamince i miminku mnoho výhod. Miminku posiluje imunitu a přináší mu výživu doslova „na míru“.

Mateřské mléko je věda, ale ať už vaše miminko nemůže být z jakéhokoliv důvodu již nadále kojené, lze vybrat optimální výživu, jejíž receptura je inspirována právě složením a příznivými účinky mateřského mléka.

Když už miminko nemůže být kojené, spolehněte se na výzkum inspirovaný mateřským mlékem

První lahvička

prvni-lahvicka

Naše nejdůležitější rada, buďte trpělivá! Některá miminka mohou mít s přechodem na jiné mléko než od maminky potíže. Mohou lahvičku odmítat, díky jiné chuti nebo mít mírné zažívací obtíže. Mnoho maminek v tomto okamžiku podlehne a začne zkoušet další kojenecká mléka, ale netuší, že tím mohou svému miminku způsobit větší zažívací obtíže jako je nadýmání, zácpa nebo průjem. Naopak, je nutné vydržet zkoušet jedno vybrané mléko i déle než týden. Je třeba si uvědomit, že přechod z mateřského na kojenecké mléko je pro vaše děťátko velká změna, na kterou si musí postupně zvyknout, podobně jako na ostatní příkrmy. Nezapomeňte, přechod z kojení na kojeneckou výživu vždy konzultujte s pediatrem.

VĚDĚLI JSTE, ŽE MLÉKA NUTRILON JSOU VYVINUTA NA ZÁKLADĚ 40 LET VÝZKUMU MATEŘSKÉHO MLÉKA? 

Více než 400 vědců v Nutricia výzkumných střediscích již několik desetiletí zkoumá mateřské mléko a na základě jejich nejpokročilejších poznatků jsou neustále vylepšovány receptury Nutrilon kojeneckých a batolecích mlék. Proto vám Nutrilon přináší unikátní inovace inspirované mateřským mlékem, které jsou navíc klinicky testovány.

Spolehněte se na Nutrilon

Vysoce kvalitní kojenecká a batolecí mléka Nutrilon pro podporu zdraví a odolnosti vašich dětí.

  Vyvinuta na základě nejpokročilejšího Nutricia výzkumu mateřského mléka

  Obsahují unikátní směs prebiotik GOS/FOS s klinickou evidencí   Nejširší portoflio na trhu mlék pro zdravé děti a děti se specifickými výživovými potřebami Nutrilon obsahuje vitamíny A, C, D, které přispívají ke správné funkci imunitního systému dítěte. Výživa a další vlivy pomáhají ovlivnit odolnost vašeho dítěte. Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další informace na www.nutriklub.cz a na infolince 800 110 000. Potravina pro zvláštní výživu. Výhodnou nabídku Nutrilonu najdete na Feedo.cz >>