Snídaně s Biodermou pro nastávající maminky v Brně

Snídaně s Biodermou pro nastávající maminky v Brně>
Čekáte miminko a zajímá vás, jak v létě správně pečovat o jeho křehkou pokožku? Brzy už budete vědět jak na to! 29. května jsme pro všechny nastávající maminky z Brna připravili snídani s odbornicemi z Biodermy, které vysvětlí, jak se o dětskou pokožku v létě starat. Dozvíte se, na co si dát pozor, čeho se úplně vyvarovat a proč jsou vlastně sluneční paprsky tak nebezpečné. Až budete odcházet, budete konečně vědět, podle čeho si máte vybrat ten pravý opalovací přípravek a co vlastně znamenají nápisy na zadní straně balení. Slíbit vám můžeme také spoustu dobrot, které k snídani patří a dárečky pro radost.

Kdy a kde?

Uvidíme se v úterý 29. května od 9 do cca 11 hodin ve stylových prostorách Naživo, Václavská 12a, Brno.  Tento seminář pro vás pořádáme zdarma, ale pozor - kapacita je omezená na 15 nastávajících maminek a rozhoduje čas přihlášení :-) Ale nebojte, pokud by se na vás nedostalo, můžete na našem Facebooku sledovat přímý přenos tohoto semináře. Pozor - seminář je určen pro nastávající maminky. Maminky s nejmenšími miminky jsou samozřejmě také vítány, nicméně je nutné vzít děťátko například do šátku nebo nosítka, do prostoru není možný vstup s kočárkem! 

Jak se do prostoru Naživo dostanete?

Prostor se nachází ve vnitrobloku pavlačového domu, kam se lze dostat volně přístupným průjezdem – naleznete jej cca 30 metrů od brány domu směrem k Mendlovu náměstí  Po vstupu do vnitrobloku najdete prostor po pravé straně. • Pěšky: 20 minut pohodové chůze z centra města (Masarykova, Hlavní nádraží apod.). • MHD: Tramvaje 1 a 2 zastávka Václavská (5 minut chůze). Nejbližšími dopravními uzly jsou Hlavní nádraží (3 zastávky) a Mendlovo náměstí (1 zastávka). • Autem: parkování je v omezené míře možné ve vnitrobloku, jinak lze parkovat v přilehlém okolí.

Jak se líbil minulý rok?

"Seminář byl moc prima, byla jsem poprvé a moc mile překvapena atmosférou a průběhem." – Petra Š. "Seminář byl moc fajn a poučný, připomínky snad nemám žádné,vše bylo super :-) Velmi oceňuji,že ačkoliv se jednalo prakticky o prezentaci jediné značky,nezaznamenala jsem žádný tlak na to si výrobky zakoupit,což bývá u podobných akcí bohužel dost častý fenomén." – Tereza H. "Seminář o opalování byl velmi přínosný. Neustále teď rodinu poučuji o rizicích opalování a jak je nutné se mazat :-) Děkuji za uspořádání!" – Lucie J.

Chcete se zúčastnit? Přihlaste se!

[contact-form-7 id="11695" title="Přihláška - seminář"]