SOUTĚŽ: Nejkrásnější úsměvy

SOUTĚŽ: Nejkrásnější úsměvy>
Milujeme úsměvy těch nejmenších! (Se zoubky, i bez!).  Zapojte se s námi do soutěže a vyhrajte jeden z 5 zajíčkových setů MAM pro péči o první zoubky a užijte si kouzlo dětských úsměvů spolu s námi!

SOUTĚŽ PROBÍHÁ od 22. 8. 2018 do 28. 8. 2018 (23:59) na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK


A jaké je téma soutěže? Pošlete nám do komentářů fotografie vašich malých smíšků, ty nejkrásnější úsměvy odměníme!
Podmínkou pro zařazení do soutěže je vložení fotografie do komentáře pod příspěvkem, který soutěž vyhlašuje na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK.

Průběh soutěže:

Soutěž probíhá od 22. 8. 2018, a to od chvíle publikování příspěvku na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK a trvá do 28. 8. 2018 (23:59).

Následující den, 29. 8. 2018, bude vybráno porotou složenou ze zaměstnanců Feedo 5 výherců, a to ze všech komentářů, které splňují podmínky soutěže. Vyhlášení soutěže proběhne pod příspěvkem, ve kterém budou výherci označeni a následně proběhne předání kontaktních údajů za účelem dodání výhry prostřednictvích zpráv.

Výhra

O co hrajeme? Každý jeden výherce obdrží MAM Oral Care set pro péči o ústní dutinu a první zoubky v barvě dle vlastního výběru (modrá/růžová). Nárok na výhru zaniká po dvou měsících od vyhlášení soutěže. Společnost MyMedia s.r.o., se sídlem Plaská 622/3, 150 00 Praha 5 – Malá Strana, IČ: 29015901 – organizátor soutěže a provozovatel internetového obchodu Feedo.cz a Feedo.sk si vyhrazuje právo využití všech zaslaných fotografií k marketingovým účelům dle vlastního uvážení, a to po dobu 2 let od ukončení soutěže. Účastí na soutěži a zasláním fotografie tedy vyjadřujete svůj souhlas s těmito pravidly a udělujete oprávnění použít Vaši fotografii a uvést jméno a příjmení Vás, případně Vašeho dítěte a rovněž se zveřejněním fotografie. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže fotografie, které nebudou splňovat podmínky soutěže (např. nekvalitní a rozmazané fotografie). Taktéž si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže ty uchazeče, kteří neuvedou požadované údaje – e-mailovou adresu, jméno, příjmení, telefonní číslo a adresu bydliště. Na výhru nevzniká právní nárok. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky soutěže, stejně tak jako výhry, soutěž odložit, přerušit či soutěž bez náhrady zrušit v době celého trvání soutěže, přičemž soutěžící nemá nárok na náhradu nákladů vynaložených na účast v soutěži.