HIPP Anti-Reflux (500 g) - kojenecké mléko
Speciální kojenecká výživa HiPP AR pomáhá při častém
ublinkávání, obsahuje přírodní zahušťovadlo
karubin (=svatojánský chléb, hodnotná, přírodní vláknina),
díky tomu je zahuštěná a způsobuje, že potrava zůstává v žaludku
déle. Tím se snižuje návrat potravy do jícnu (reflux) a tedy
i ublinkávání. Speciální kojenecká výživa je vhodná pro děti
od narození.
Speciální kojenecká výživa HiPP AR je potravina určená pro zvláštní
lékařské účely. Je vhodná k dietetické léčbě při častém
ublinkávání v kojeneckém věku a může být podávána jako
výlučná výživa. Pokud budete chtít použít tuto speciální kojeneckou
výživu, poraďte se prosím s lékařem nebo osobou kvalifikovanou v oblasti
výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě.
Vlastnosti:
- Obsahuje přírodní zahušťovadlo karubin (=svatojánský chléb,
hodnotná, přírodní vláknina), díky tomu je zahuštěná a způsobuje, že
**potrava zůstává v žaludku déle **
- S obsahem přírodních kultur mléčného kvašení, izolovaných
z mateřského mléka
- S obsahem esenciálních omega 3 mastných kyselin důležitých pro
vývoj mozku, nervových buněk a zraku
- Bez obsahu lepku
- Lehce stravitelná
Složení:
Odstředěné mléko*, mléčná syrovátka* částečně demineralizovaná,
rostlinné oleje* (palmový olej*, řepkový olej*, slunečnicový olej*),
maltodextrin*, zahušťovací látka karubin, laktóza*, hydrogenuhličitan
vápenatý, oleje s obsahem LCP1 (rybí olej, rostlinný olej z Mortierella
alpina), chlorid vápenatý, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné,
L-tyrosin, chlorid draselný, vitamin C, L-phenylalanin, L-tryptophan, síran
zinečnatý, síran železnatý, stabilizátor kyselina mléčná, uhličitan
hořečnatý, přírodní kultury mléčného kvašení (Lactobacillus fermentum
hereditum)2, niacin, chlorid sodný, vitamin A, vitamin E, kyselina
pantothenová, komplex mědi a lysinu, vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2,
jodičnan draselný, síran manganatý, kyselina listová, vitamin K, selenan
sodný, vitamin D, biotin, vitamin B12.
Návod k přípravě:
- Pitnou vodu před každou přípravou čerstvě převaříme a necháme
zchladnout na teplotu cca 40 až 50 °C. 2/3 připravené vody nalijeme
do láhve.
- Odměrku lehce naplníme výrobkem a opačnou stranou nože zarovnáme.
- Odměřené množství výrobku přidáme do láhve.
- Láhev uzavřeme a důkladně protřepeme.
- Přidáme zbytek vody a opět několikrát důkladně protřepeme.
- Zchladíme na teplotu vhodnou k pití (cca 37 °C). Teplotu
ověříme.
Značka Hipp:
Značka HiPP se výrobou dětských příkrmů zabývá již od
roku 1932.
O značce
HiPP >>