Nestlé BEBA OPTIPRO Comfort 2 je instantní mléčná kojenecká výživa
s bakteriemi mléčného kvašení L.reutri a je vhodná pro děti od
ukončeného 6. měsíce.
BEBA OPTIPRO Comfort 2 je prémiová výživa od Nestlé vyvinutá na
základě 60 let výzkumu mateřského mléka.
Obsahuje unikátní kombinaci
složek:
OPTIPRO – speciální proces k získání směsi
bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku
Probiotické bakterie – L.reuteri
Prebiotickou směs GOS/FOS
Vitamíny a minerální látky
Vlastnosti:
Nestlé jako první výrobce kojenecké výživy přichází na trh
s evoluční kojeneckou výživou, podpořenou 60 lety výzkumu
mateřského mléka. Jejím základem je speciální směs té
nejlepší bílkoviny od Nestlé, vyrobené po vzoru mateřského
mléka a přesně vyhovujícím nutričním potřebám dítěte. Krom toho
obsahuje probiotické bakterie L.reuteri, které se přirozeně
vyskytují v mateřském mléce a díky svým účinkům přispívají ke
snížení průměrné doby pláče vašeho miminka. 1 Na podporu
imunity jsme přidali vitamíny A, C a D a minerální látky jako železo a
zinek, pro **normální vývoj mozku kys. alfa-linolenovou.
Pokud je vaše miminko s naším výrobkem spokojené, od 10. měsíce
doporučujeme přejít na naší navazující novinku BEBA OPTIPRO
Comfort 3
Unikátní receptura díky kombinaci
složek:
**OPTIPRO* unikátní proces k získání speciální směsi bílkoviny po
vzoru mateřského mléka
Probiotické bakterie L.reuteri
Prebiotická směs GOS/FOS
Vitamíny A, C, D a minerální látky železo a zinek, které se podílejí
na normálním fungování imunitního systému2
Kyselina Alfa-linolová, která přispívá k normálnímu
vývoji mozku.
BEBA OPTIPRO Comfort 2 najdete v praktickém
a prémiovém balení:
Plechovka je dobře chráněna před vzduchem a vlhkostí.
Odměrka je uložená v odděleném prostoru plechovky a tím je
zajištěno hygienické řešení.
Díky průhlednému víčku můžete ihned vidět, kolik prášku zbývá
v plechovce.
Kromě toho je plechovka 100% recyklovatelná.
Starou plechovku můžete použít dále, například jako dózu v kuchyni
či pro uložení tužek.
Návod na přípravu:
1.) Před přípravou kojenecké výživy si důkladně umyjte ruce. Láhev,
uzávěr a savičku důkladně vymyjte a vyvařte 5 minut. 2.) Pět minut
povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ochladit. 3.) Polovinu
převařené vody (viz tabulka), ochlazené asi na 40 °C, vlijte do nádoby.
Teplota vody nad 45 °C bakterie mléčného kvašení ničí! 4.) Přiloženou
odměrkou odměřte prášek (viz tabulka) a nasypte do nádoby. Prášek
v odměrce musí být vždy zarovnaný! 5.) Důkladně protřepte. 6.) Doplňte
lahev převařenou vodou do požadovaného množství (viz tabulka) a ještě
jednou důkladně protřepte, aby se prášek rozpustil. 7.) Ověřte
vyhovující teplotu připravené výživy. 8.) Po každém použití obal
důkladně uzavřete a skladujte v suchu v pokojové teplotě.
Mohlo by vás zajímat::
Nestlé je prvním výrobcem kojenecké výživy na světě!
Roku 1867 Henri Nestlé, představil světu 1. náhradní výživu – Farina
Lactée. Mateřské mléko je pro dítě tou nejlepší stravou. Jeho
výzkumem se zabýváme již 60 let!
Jsme experti na bílkovinu – máme patentovaný proces
OPTIPRO k získání směsi bílkovin podle vzoru mateřského mléka.
Věříme, že každý problém má své řešení. Proto máme
speciální výživu pro kojence s trávicími potížemi či alergiemi
v rodině.
Historie kojenecké výživy
Nestlé:
Malé děti jsou velmi křehké, a proto je důležité, aby jejich jídlo
splňovalo přísné požadavky na výživu. V Nestlé to víme již
150 let a vyrábíme produkty té nejlepší kvality po vzoru
mateřského mléka, vyhovují specifickým požadavkům miminek
Jak to všechno začalo?:
V 19. století panovala v Evropě vysoká dětská Úmrtnost, která byla
částečně způsobena nedostatkem správné výživy pro děti. Henri Nestlé,
německý chemik v té době ztratil sourozence a to ho vybudilo k tomu, aby
přišel s alternativou pro matky, které nemohly kojit. Jednalo se
o revoluční průlom ve snižování dětské úmrtnosti. Během jednoho roku
se jeho první kojenecká výživa – Farina Lactée rozšířila po celé
Evropě. To byl začátek vývoje společnosti Nestlé, prvního výrobce
kojenecké výživy na světě.
Dnes má Nestlé Research Center v Luasanne ve Švýcarsku více než
300 výzkumných pracovníků a je největším výzkumným centrum pro
výživu.