Maxi-Cosi 2019: Nové šik modely kočárků a autosedaček se super vychytávkami

Maxi-Cosi 2019: Nové šik modely kočárků a autosedaček se super vychytávkami>
Autokorbička, která dítěti umožňuje cestovat v leže a ze které raz dva vytvoříte elegantní kočárek, nebo kokonový kočárek, který využijete pro miminko odnarození až do 4 let a lehce jej přeměníte na kočárek sourozenecký. Každý rok Maxi-Cosi vyniká na trhu autosedaček a kočárků inovacemi, které právem vyhrávají nejprestižnější ceny a udávají směr, tak se pojďme podívat těm nejzajímavějším kouskům z nové kolekce na zoubek. 

Jade - Isofix autokorbička

Jako první na světe Maxi-Cosi uvádí na trh Isofix autokorbičku pro novorozence, která je v souladu s nejvyššími bezpečnostními předpisy (R129) a která získala 1. cenu Innovation Award v Kind&Jungend na největším veletrhu pro děti.  Spojuje v sobě bezpečnost autosedačky a komfort hlubokého lůžka. Poloha v leže umožňuje vydat se s dítětem i na delší cesty. Unikátní Slide&Go instalace nabízí snadné řešení přesunu kočárku do auta s použitím isofixové báze 3wayFix nebo BabyFix, aniž byste museli dítě probudit. S korbičkou Maxi-Cosi Jade navíc vytvoříte během několika sekund s jakýmkoliv sporťákem Maxi-Cosi velmi elegantní kočárek.

Kočárek Maxi-Cosi Lila

Nejnovější přírůstek do rodiny Maxi-Cosi kočárků je kočárek Lila, který snadno proměníte na kočárek pro sourozence. Jedinečný kokonový kočárek byl navržen ve spolupráci s pediatry a je vhodný pro miminka již od narození. Maxi-Cosi Lila udává nový standard komfortu pro novorozence, batolata i rodiče. Jedinečná ShapeOfYou ergonomická vložka připomínající kokon je vyvinuta tak, aby poskytovala optimální komfrot od prvního dne. Maxi-Cosi Lila kočárek – druhé nejlepší místo po náruči. 

Autosedačka Pearl Pro i-Size

Autosedačka pro batolata, která umožňuje cestovat proti směru jízdy do 4 let. Hrdě navazuje na úspěch 2wayPearl a doplňuje řadu 2wayFamily. Pearl Pro i-Size nabízí vysoký bezpečnostní standard a poskytuje optimální využití v cenově dostupnější verzi. Pear Pro i-Size zajišťuje bezpečnost v souladu s nejnovější verzí legislativy i-Size ( R129). Novinka je ideální pro ty, kteří si vybrali jako první autosedačku Maxi-Cosi Rock, jelikož je kompatibilní se stejnou základnou.

3wayFix základna

Maxi-cosi 3wayFix poskytuje nejbezpečnější způsob přepravy dětí, který umožňuje cestovat protisměru od narození do cca 4 let. 3wayFix je součástí 3wayFamily konceptu a poskytuje perfektní ukotvení pro Jade Isofix autokorbičku, Pebble Plus a Pearl Pro i-Size autosedačky. Všechny tyto výrobky splňují normu i-Size (R129) a tím zaručují nejmodernější bezpečnostní výkon. 3wayFix je velmi snadno ovladatelný, protože je kompatibilní s ISOFIX Click & Go instalací autosedačky i Slide & Go instalací pro autokorbičku. Tato základna poskytuje vizuální a slyšitelnou zpětnou vazbu, pokud instalace proběhne bezpečně. 

BabyFix základna

Základna Maxi-Cosi BabyFix poskytuje nejbezpečnější způsob přepravy dětí. BabyFix poskytuje perfektní ukotvení pro Jade Isofix autokorbičku, Pebble Plus a Rock autosedačky. Všechny tyto výrobky splňují normu i-Size (R129) a tím zaručují nejmodernější bezpečnostní výkon. BabyFix je velmi snadno ovladatelný, protože je kompatibilní s ISOFIX a Click & Go instalací autosedačky a Slide & Go instalací pro autokorbičku. I tato základna poskytuje vizuální zpětnou vazbu, pokud je připojení provedeno bezpečně. 

Vyberte si i vy z široké nabídky Maxi-Cosi a vydejte se na cesty v pohodlí a bez obav.