Každodenní vítězství s plenkami Huggies - z čeho vybírat?

Každodenní vítězství s plenkami Huggies - z čeho vybírat?>

Malé velké vítězství – noc beze stresu, díky speciálním plenám DryNites

Noční pomočování je nepřítelem tolik potřebného celonočního spánku a zdravého vývoje dětí. Rodiče noční pomočování často považují za problém, za který mohou jejich potomci nebo oni sami a tak mylně dětem vytýkají mokrou postýlku. Přitom nejde o žádnou vadu, noční pomočování je velmi často způsobené nevyzrálým hormonálním, či nervovým systémem. 

Povzbuďte malé spáče

Noční pomočování může mít za následek snížení sebevědomí vašeho dítěte. Když se dozví, že to není jeho chyba a že ho budete podporovat, dokud problém společně nevyřešíte, může to pro dítě znamenat velmi významný pokrok. Ostatně – chápavý a podporující rodič je často ta nejpodstatnější pomoc, kterou dítě k překonání problému potřebuje. Pohodové řešení, které dítě zbytečně nestresuje, existuje. Jedním z prostředků, které rodiče využívají v “boji” s nočním pomočováním jsou plenkové kalhotky DryNites®. Tyto kalhotky napodobují běžné spodní prádlo, a tak sebevědomí dětí netrpí tolik, jako kdyby na noc oblékaly obyčejné pleny. Kalhotky zároveň zajistí klidný a zdravý spánek po celou noc pro děti i rodiče. A zabrání tak mokrým dopadům nočních nehod. Speciální plenkové kalhotky DryNites® jsou nabízeny ve variantách pro holky a kluky a ve třech velikostech pro období 3-15 let. Jejich využívání doporučují v mnoha evropských zemích dětští lékaři i psychologové, kteří vědí, že zdravý duševní vývoj dítěte je předpokladem pro jeho úspěch a štěstí v dospělosti. Samozřejmě, že nošení DryNites® je součástí komplexního řešení a rodiče by měli o tomto problému vědět ještě víc, aby mohli problému čelit společně s dětmi bez zbytečného tlaku.

Vžijte se do situace vašeho dítěte

Cítit se v porovnání se svými kamarády “nenormálně”, usínat každý večer s obavou a budit se s rozmrzelostí. I to může být svět vašeho dítěte. Dejte mu proto vědět, že na problém není samo. Vysvětlete jim, že jde o běžnou věc. Noční pomočování se vyskytuje u každého pátého dítěte ve věku 5-12 let v České republice. Bavte se o nočním pomočování otevřeně Některé děti se bojí, že nočním pomočováním zklamou své rodiče. Je pro ně proto velká úleva, když si s nimi o věci otevřeně, ale citlivě promluvíte.

Malé velké vítězství -  bezstarostné koupání s vaším dítětem a plavacími plenkami Huggies Little Swimmers

Plavání je zábava a radost pro malé i velké a výjimkou by neměli být ani ti nejmenší, kteří ještě neumějí spolehlivě používat nočník. Právě pro ně Huggies vyvinuly dětské kalhotky na plavání Huggies Little Swimmers. Tyto pleny z perfektně savého materiálu zajistí vašemu děťátku komfort nejen díky své speciální absorpční vložce, která na rozdíl od klasických plen nenasaje vodu, ale spolehlivě vás uchrání před starostmi s malými nehodami vašich dětí v bazénu. Navíc se díky pružným bočním stranám snadno přizpůsobí pasu dítěte, které si tak dovádění ve vodě může užít se vším všudy. Plenky Huggies Little Swimmers dobře absorbují, díky gumičkám spolehlivě zadrží, co mají a nepropustí tekutinu ani po styku s vodou. Vysoko vystřižené nohavičky dětem poskytují přirozený pohyb bez jakéhokoliv omezení a jejich vysoký pas zabraňuje protečení z vrchu. Váš poklad tak může ve vodě bezstarostně skotačit. Malí plavci si zároveň mohou vybrat z několika veselých variant s Disney potisky v rámci jednoho balení. Huggies Little Swimmers jsou ideálním společníkem pro vás i vaše ratolesti, dovádějící ve vodě i u vody. K dispozici jsou tři velikosti, a to vel.2/3 (3 - 8kg) 12 ks v balení, vel. 3/4 (7 - 15kg)12ks v balení, vel. 5/6 (12-18kg) 11ks  v balení.

Malé velké vítězství – při přebalování s plenkovými kalhotkami Huggies PANTS

Značka Huggies nabízí vysoce kvalitní plenkové kalhotky Huggies Pants. Používání plenkových kalhotek neboli pants je celosvětový trend. Počet uživatelů roste i v České republice. Pants mají tvar běžného spodního prádla a to je především důvod, proč si získávají oblibu. Ve chvíli, kdy se váš poklad při přebalování promění v pytel blech, oceníte jednoduchost nasazování plenkových kalhotek Huggies Pants. Také se nestane, že během přebalovacího boje nasadíte plenku křivě. Plenkové kalhotky Huggies Pants přesně sedí za jakýchkoli okolností a i díky elastickým páskům kolem nohou, které poskytují extra ochranu, je riziko protečení mizivé. 

Výraznou předností produktu plen Huggies Pants je Dry Touch vrstva, která v mžiku tekutinu absorbuje a udrží pokožku v suchu během dne i noci. Jemné materiály s mikropóry umožňují pokožce dýchat Dětské bříško se v průběhu dne neustále mění a tak se mu měkký, flexibilní pás, kterým jsou Huggies Pants vybaveny, automaticky přizpůsobuje. Vtipnou vychytávkou je indikátor vlhkosti, který změní barvu, když je plenka mokrá. Stačí jediný pohled a je jasné, zda plenka potřebuje vyměnit nebo ne. Plenkové kalhotky se snadno oblékají a ještě snadněji svlékají, stačí pásek na straně roztrhnout a plenku odstranit. Jednorázová páska na zadní straně pomáhá snazší likvidaci. Plenku stačí sbalit a páskou upevnit. S plenkovými kalhotkami Huggies Pants bude každé přebalování velké vítězství.

Plenkové kalhotky Huggies Elite Soft

Nové vylepšené plenkové kalhotky Huggies® Elite Soft Pants byly speciálně vytvořené pro ochranu miminka během dnů a nocí.

Abychom splnili potřeby a očekávání našich zákazníků a zajistili tu nejvyšší kvalitu jsou plenkové kalhotky nyní vyráběny v České republice!

 

Plenkové kalhotky Huggies® Elite Pants mají:

  • Indikátor vlhkosti, který mění barvu, když jsou mokré
  • Bez parfemace, latexu a chloru.

Huggies® Elite Soft Pants použití:

  • Snadné nošení: stačí plenkové kalhotky natáhnout
  • Snadné sejmutí: stačí roztrhnout boční šev.
  • Likvidační páska: sundejte, srolujte a zafixujte likvidační páskou.

Plenky Huggies Ultra Comfort

Unisex plenky Huggies® Ultra Comfort jsou speciálně navrženy pro miminka, aby se cítili pohodlně v každé situaci.

Vnitřní vrstva se super absorpčními kanálky vstřebává tekutinu během několika sekund a rovnoměrně ji rozvede po celé délce pleny.

Jemný elastický pas ochrání před únikem tekutin a přizpůsobí se měnící velikosti bříška dítěte.