NESTLÉ Sinlac Allergy Kaše nemléčná speciální 500 g
NESTLÉ Nemléčná kaše Sinlac Allergy je speciální rýžová kaše
s karobovou moukou doporučená při nesnášenlivosti bílkovin kravského
mléka, sóji a při celiakii. Receptura je obohacena o probiotické bakterie
Bifidus BL, podobné těm, které se nachází v trávicím traktu kojených
dětí. Obsahuje i další důležité vitamíny a minerální látky, jako je
železo a zinek. Kaše je vhodná pro děti i dospělé, i pro kojence od
ukončeného 4. měsíce věku. NESTLÉ Nemléčná kaše Sinlac Allergy je tak
správnou volbou i v období zavádění prvních příkrmů.
- Obsahuje Bifidus BL – přátelské probiotické bakterie
- Vitamín C – Antioxidant chránící buňky v těle
- Vápník pro normální růst a vývin kostí.
- Železo pro rozvoj poznávacích funkcí.
- Vhodná jako první příkrm
- Snadná a rychlá příprava – přidejte pouze kojeneckou vodu
- Výborná chuť
- Bez lepku
NESTLÉ Sinlac kaše je vhodná:
- v období zavádění prvních příkrmů
- při nesnášenlivosti lepku
- při intoleranci laktózy a alergii na bílkovinu kravského mléka
a sóji
Sinlac se vyrábí z rýže a karobové mouky, tedy složek velmi dobře
snášených při alergii. Unikátní kombinace receptury Sinlac obsahuje
Svatojánský chleba (karob), který je bez lepku s přirozeně nasládlou
chutí. Zároveň obsahuje rostlinné bílkoviny, vitamíny a minerální
látky. Semena karobového stromu se svým tvarem podobají velkým fazolovým
luskům a chuťově připomínají slazené kakao. Název svatojánský chléb
pochází z legendy o Janu Křtiteli, který na své cestě přes poušť jedl
právě lusky z tohoto stromu. Návod k přípravě:
Před přípravou kaše si umyjte ruce. Zkontrolujte čistotu všech
nádob. Asi 5 minut povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence. Nalijte
odměřené množství vody (150 ml) do misky a nechte ochladit asi na 40 °C.
Vyšší teplota by zničila bakterie mléčného kvašení. Za stálého
míchání vsypte 50 g kaše (6 polévkových lžic). Promíchejte
vidličkou a nechte asi půl minuty stát. Znovu promíchejte.
Určeno ke krmení lžičkou. Neuchovávejte nedojedené porce.
Složení:
Rýžová mouka 71 % (část enzymaticky hydrolyzovaná), karobová mouka
17 %, cukr, rostlinné oleje (řepkový nízkoerukový, slunečnicový
s vysokým obsahem kyseliny olejové, slunečnicový), minerální látky
(uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinečnatý, jodid
draselný), regulátor kyselosti (kyselina citronová), vitamíny (C, niacin, E,
thiamin, kyselina pantothenová, A, B6, riboflavin, biotin, kyselina listová,
D, B12), bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446;
1 × 109 KTJ/100 g prášku na konci minimální trvanlivosti). Vyrobeno
z bezlepkových surovin.