Novinka Nurture: zdraví z přírody pro nejmenší

Novinka Nurture: zdraví z přírody pro nejmenší>

Každé dítě se rodí s vrozenou nespecifickou imunitou, kterou dědí po rodičích. Imunitu specifickou získává až po narození, přičemž imunitní systém zraje během celého dětství. Jak jeho správný vývoj podpořit a zajistit, aby i váš drobek měl co nejlepší obranyschopnost? Představujeme vám novinku na Feedo – nápoje od značky Nurture. Těžké chvíle, kdy miminko propláče celou noc a jeho malé tělíčko zápolí s teplotou či kašlem, zažil nejspíš každý rodič. Úplně jiný rozměr nastává s nástupem do školky. Celoročně se tak jako rodiče můžeme potýkat se stále se vracejícím nachlazením či virózami našich nejmenších. Právě touha ochránit děti před nepříjemnými chorobami a snaha pomoci jim bezpečně překonat náročné období stála za vznikem značky Nurture

Přírodní podpora imunity

Jednou z nejdůležitějších složek podpory imunity je výživa. Je proto velice důležité vybrat výživové doplňky, které prošly pečlivým klinickým výzkumem a u nichž byl pozitivní vliv na dětský imunitní systém skutečně potvrzen. S výrobky řady Nurture získáte jistotu, že pro své děťátko a jeho zdraví děláte to nejlepší. Obsahují komplex beta glukanů Wellmune®, který je přírodním, klinicky ověřeným, přirozeným imunitním akcelerátorem. Nápoje jsou také doplněny o nepostradatelné vitamíny B,C, D a zinek.

Zdravé svačinky pro mlsné jazýčky

Největším pozitivem výrobků značky Nurture je pak absence lepku, laktózy, hlavních alergenů, konzervantů či přidaného cukru. V její nabídce pak najdete hned dvě řady. První z nich je řada Oatie, což jsou nápoje obsahující bezlepkové ovesné vločky, přičemž vybrat si můžete ze 4 příchutí (original, banán, jahoda a čokoláda). Druhou je pak řada Fruity – osvěžující pramenitá voda obohacená o lahodnou ovocnou šťávu. Tato řada nabízí příchuti pomeranč s ananasem, jahodu a jablko s černým rybízem. A sladká tečka na konec? Značka Nurture je nově držitelem certifikace V-Label a je tak 100% vhodná i pro veganské a vegetariánské rodiny. Zaujala vás? Pak se podívejte na Feedo.cz, kde tyto dobroty nově nakoupíte.