7 věcí, které na vás muži (pravděpodobně) nemají rádi

7 věcí, které na vás muži (pravděpodobně) nemají rádi>
Vítejte při rekapitulaci nejméně oblíbených vlastností ve stylu filmu 10 věcí, které na tobě nenávidím. My jich budeme mít jen sedm. Nevím jak vy, ale já se v nich našla a potvrzeno to mám i od svého muže a od manželů mých kamarádek. Co je tedy na seznamu?

Když říkáme, že jsme tlusté

Přiznejme si to, občas to říkáme, i když to s námi není tak zlé a máme velikost 38. Trápí nás menší nedostatky jako je větší zadek, nebo trochu vyčnívající bříško, které je po porodu však úplně normální. Muži nás milují takové, jako jsme a zvlášť po úžasných dětech, které jsme jim dali. Snažte se cítit lépe sama pro sebe. Stačí k tomu i jednoduchá aplikace na 7 minutové cvičení. Na Youtube také najdete spoutu cvičení pro maminky. I my jsme pro vás připravili vhodné cviky na zpevnění po porodu - podívejte se ZDE. Stačí také, když si vyjdete na delší procházku do přírody a zaměříte se trochu na svůj jídelníček. Určitě se vám potom podaří pár kilíček shodit.

Pro naše děti děláme vše

Cítíme obrovský tlak a často našim mužům připomínáme, že jsme s dětmi pořád a na sebe tak nemáme ani chvíli času. Předejděte tomu tak, že se domluvíte na hlídání jeden večer v týdnu. Vy budete moct vyrazit s kamarádkou, nebo třeba na cvičení a užít si chvíli klidného času pro sebe. "Od té doby, co jsme se s manželem dohodli na "hlídací středy", předešli jsme mnoha konfliktům. Já mám před sebou světlý bod a vím, že si můžu něco domluvit. Muž s tím počítá a těší se, že si malou také užije. Funguje to pro obě strany a můžu to jen doporučit," říká maminka Lenka.

Musíme být dokonalé

Naši muži nemají rádi, když si myslíme, že jsem ve všem nejlepší. Potřebují vědět, že je k životu potřebujeme - nejen na sekání, ale také na hraní s dětmi, věšení prádla, umývání oken. Ukažme jim, že nejsme perfektní a že jejich pomoc oceníme.

Vyprávíme o online kamarádkách, které mají dokonalý život

Věřte mi, že tak dokonalý není. Jen někteří lidé mají potřebu se tak prezentovat. Zapomeňte na lidi, kteří se neustále chlubí novými auty, nebo perfektně vybavenou domácností. Važte si maličkostí a toho, že máte sice rozházený byt, ale máte zdravé a šikovné děti. Investujte do vztahů a do zážitků, ne do rozmarů, které jsou jen chvilkové.

Porovnáváte se s jinými ženami

Trochu to souvisí s předchozím bodem. Muži nemají rádi, když se ženy srovnávají a když se potkají, jsou z nich rázem nejlepší kamarádky. V soukromí o sobě ale moc hezky nemluví. Zkuste nerozebírat život svých kamarádek před svým mužem. A když už nějaký ten drb chcete poslat dál, povídejte si raději se svou sestrou nebo jinou kamarádkou. S mužem se raději bavte o dětech a o vašem vztahu.

Když si myslíme, že nejsme dost dobré

Dokola opakujeme, že se nám ten oběd moc nepovedl, i když jsou talíře úplně prázdné. Nebo že jsme moc neuklízely, i když není doma ani smítko prachu. Muži nás milují pro všechno, co děláme. Nevím jak je to u vás, ale ten můj mi vždy řekne, že vařím perfektně, i když já jsem přesvědčená, že by to mohlo být lepší. Poví mi to, protože ví, že mě to potěší a zvedne náladu. Zkuste i vy pracovat na komunikaci ve vašem vztahu. Někdy stačí otevřený rozhovor.

Když se díváme TÍM pohledem

Každá z nás má specifický pohled, který našim mužům dáváme tehdy, když mají pravdu a my si ji nechceme nebo nemůžeme připustit, protože by vyhráli. Navzdory tomu nás však mají rádi a snaží se nám rozumět. 7 věcí. Někdy i více. Ale kolik je těch věcí, které na nás milují? Myslím si, že je to mnohonásobně více, co vy na to? Víte, čím vy občas "vytáčíte" svého muže?