Tereza In Oslo radí - jaký dárek miminko pod stromečkem potěší?

Tereza In Oslo radí - jaký dárek miminko pod stromečkem potěší?>
Vánoce jsou tady sice až za pár týdnů, ale možná už začínáte pokukovat po první inspiraci pro vaše nejmenší. Dobrých hraček a vychytávek pro miminka totiž nikdy není dost. A kdo vám poradí nejlépe, než maminka s dvouměsíčním miminkem, které už hračky pilně zkouší? Mrkněte se sami, jaké hračky Terezu Salte z blogu terezainoslo.com a malého Williamínka baví! https://youtu.be/Jz7ZpozMx2M

Mamas & Papas Hrací deka s hrazdou s beruškou (KLIK)

Oblíbená dečka plná světýlek a melodií a roztomilých zvířátek, v čele s barevnou beruškou Lotty. Hračka se navíc hodí téměř do každého interiéru, barvy jsou tlumené, příjemné a pro miminko přesto dostatečně kontrastní. Tereza si dečku chválí už od narození malého, který si chvíle v ní vyloženě užívá. Není se čemu divit!

Žirafka Sofie (KLIK)

Klasika pro maminky i miminka, která je na trhu už více než 50 let. My ho doporučujeme i jako perfektní dárek do porodnice, nebo pro nastávající maminku. Na světlém žirafím tělíčku vás zaujmou flíčky, které oči miminka magicky přitahují. Děti ji navíc krásně uchopí do ručiček a v pozdějších měsících poslouží i jako kousátko při prořezávání zoubků. Navíc o ni nemusíte mít strach, povídá se totiž, že je to nesmrtelná hračka, která přečká generace!

Ponožky a náramky Lamaze (KLIK)

Hebké ponožky udrží nožky vašeho miminka v teple a k tomu navíc ho budou bavit. Hračky chrastí a šustí zároveň a uvidíte, že se během chvíle stane vaše miminko přeborníkem v natahování nožiček. Pozor - na internetu najdete nepřeberné množství kopií této oblíbené značky. Tyto kopie však bohužel kazí dobrou pověst, nefungují jak by měly a hlavně, nemusí být zdravotně nezávadné. Jak poznat, že se jedná o kopii? Zarazit by vás měla zejména podežřele nízká cena, často také chybí originální vysačka případně textilní cedulka. Nakupujte tedy tuto premiovou značku pouze u ověřených prodejců - třeba u nás na Feedo.cz :-) Věříme, že se vám tipy líbily a už brzy se můžete těšit na další maminku, tentokrát Andreu Růžičkovou, která pro vás nachystala další dávku inspirace!