MAMAblog roku 2018 - Podporujeme již 3. ročník

MAMAblog roku 2018 - Podporujeme již 3. ročník>
Koho by nebavilo sledovat, co řeší jiné maminky? MAMAblogerky radí, kam jet na výlet, co uvařit dětem, jakým krémem je namazat, jak si poradit s nástupem do školky… Teď jim můžete jejich aktivitu oplatit a podpořit je v anketě o nejoblíbenější MAMAblogerku – MAMAblog roku 2018 s diamantovým partnerem, značkou Weleda. Do třetího ročníku ankety se zapojilo na 120 MAMAblogerek, od těch, co mají 200 fanoušků na Instagramu až po ty, co jich nasbíraly desetitisíce. MAMAblogerky soutěží ve dvou kategoriích.

 Kategorie Lifestyle

Když blogerky o mateřství, dětech a těhotenství píšou (protože písmenka nikdy nebudou out), najdete je v kategorii Lifestyle. 

  Kategorie Extra

Do kategorie Extra patří blogerky, které se věnují natáčení videí na YouTube nebo působí jen na sociálních sítích Facebook nebo Instagram. Udělit jim můžete 3 hlasy (v každé kategorii) za celou dobu trvání soutěže! Nebo klidně hned po sobě! Hlasovat můžete začít ZDE! Za svoji aktivitu navíc můžete něco vyhrát i vy – dárkové balíčky od Weleda, produkty Philips jako je čistička vzduchu, elektrické zubní kartáčky od Profimed, vouchery na Slevomat, zásoby mléka Nutrilon nebo výrobků Hami. Každý den na vás čeká pořádná porce dárků a v jeden den to budou samozřejmě i vouchery od Feedo.cz. Čeká jich na vás hned šest. Kdy to bude? Nesmíme prozradit, proto se nezapomeňte připojit na Instagram  nebo Facebook MAMAblogu roku, aby vám informace neutekla. 

Všechny informace naleznete na www.mamablogroku.cz