Inspirace pro nastávající maminky s Anetou Krejčíkovou

Inspirace pro nastávající maminky s Anetou Krejčíkovou>
Aneta Krejčíková se s vámi podělila o tipy, bez čeho se v těhotenství neobešla. Pokud něco z toho pořídíte nastávajícím maminkám jako dárek, určitě nešlápnete vedle 🎁 🎄

Pás do auta pro těhotné

"Jako první, co byste určitě měli mít, je pás do auta pro těhotné. Je to věc, bez které se neobejdeš, v autě být připoutaná musíš a čím víc ti bříško bude růst, tím víc tě bude normální pás v autě škrtit."

Olejíčky pro těhotné

"Jako další věc, bez který jsem se v těhotenství neobešla, byly všemožný olejíčky. Na bříško, na boky...protože ta kůže samozřejmě dostává zabrat, tak aby se potom co nejrychleji vrátila do původního stavu. Ty oleje strašně pomůžou - alespoň mně pomohly. Docela důležitej je také olej na masáž hráze a potom taky olejíček na bradavky. Ten se používá až potom, co maminka začne kojit, protože ty bradavky můžou bejt někdy citlivý." 

Kojicí polštář

"Další věc, která mě v těhotenství strašně bavila a vlastně ji využiješ i potom, když prcka máš a kojíš, je těhotenskej a kojicí pošltář. Já už jsem to břicho ke konci měla hrozně velký, takže bez toho polštáře jsem si vlastně neodpočinula." 

Praktický balíček

"Další tip na dárek je spíš praktický, nežli romantický, ale je velmi potřebný. A sice vložky po porodu, tamponky do podprsenky a jednorázové kalhotky. Já jsem měla od Chicca a ty mi teda nesmírně vyhovovaly."

Dětská váha

"Když se malej narodil, tak vážil 3,5 kila a to je známá věc, že první tři dny děti ubývají na váze. No jo, ale mně ubýval vlastně stále. A když mě pustili z porodnice, tak jsem potřebovala mít kontrolu, jestli přibírá, no a to nezjistíte bez váhy. Takže já jsem tu váhu doma měla a pro ty, co mají stejnej problém a chtějí si to hlídat, je to určitě dobrý."

Stahovací pás po porodu

"Stahovací poporodoní pás nebo kalhotky se doporučují nosit týden po porodu. Já jsem teda tenhle pás neměla a je mi to líto, nikdo mi to neporadil a myslím, že to břicho se ti potom vrátí líp do původního stavu, než když ty kalhotky nebo ten pás nenosíš."

Milníkové kartičky

"Poslední věc jsou takovýhle krásný barevný milníkový kartičky od Feeda. Je to sice něco, bez čeho se obejdete, ale je to moc milej dárek, třeba pro někoho, kdo rád fotí."

"Doufáme, že jsme vás tímhle videem třeba někomu ulehčili život a přejeme moc krásný Vánoce, hodně pohody a hodně lásky."