Odsávačka nové generace – čím je NUK Nature Sense výjimečná?

Odsávačka nové generace – čím je NUK Nature Sense výjimečná?>
Mateřské mléko je to nejcennější, co můžete svému dítěti dát. Začátky kojení však mohou být někdy obtížné, a i když se miminko nechce přisát, je důležité laktaci stimulovat, aby se začalo tvořit dostatečné množství mléka. S tím vám pomůže právě odsávačka. Na trhu je však obrovské množství a nastávající (nebo čerstvé) maminky nevědí, podle čeho se orientovat. Každá maminka potřebuje trochu něco jiného a je výhoda, když se vám odsávačka může přizpůsobit. Pokud máte správnou odsávačku, bude se vám snadno používat, odsávání bude bezbolestné a účinné. Proto přišel NUK s novou prsní pumpou NUK Nature Sense. Prsní pumpa NUK Nature Sense zajišťuje optimální tok mateřského mléka, díky flexibilnímu a účinnému způsobu odsávání.
  • Je vybavena 16 programy s různým rytmem a intenzitou odsávání. K dispozici jsou 4 rytmy a 4 různé intenzity, které můžete libovolně kombinovat a zvolit si tak přesně to, co vám vyhovuje.
  • Oblíbený program si můžete uložit do paměti a načíst ho, až bude třeba. Nemusíte se tedy pokaždé trápit s novým nastavováním.
  • Veškerá nastavení vám usnadní velký LCD displej. Můžete na něm kontrolovat proces odsávání, čas i okamžitý stav baterie. Jas se přizpůsobuje světelným podmínkám, takže vše krásně uvidíte ve dne i v noci. Ovládání je velmi příjemné díky měkkým tlačítkům.
  • Pohodlí při odsávání zajišťuje silikonová přísavka a ergonomicky tvarovaný prsní nástavec, který umožňuje pohodlné nasazení na prs dle individuálních potřeb.
  • Výkon 330 mbar zajišťuje super sací sílu, odsávání je díky tomu rychlejší.
  • Zařízení je velmi tiché, takže se nemusíte bát odsávat ani když miminko spí.
  • Hodit se vám bude i na cesty, můžete ji totiž používat také bez kabelu. Součástí balení je i nabíjecí baterie, které vydrží 3 cykly odsávání, každý v délce 30 minut.

V balení najdete nádobku na mateřské mléko NUK Nature Sense, včetně savičky. Ta je výjimečná malinkými otvory, které velikostí odpovídají mléčným kanálkům v matčině prsu. Díky tomu miminku přibližují dobře známý pocit při pití a přispívají k přirozenějšímu toku mléka.

Odsávačku NUK Nature Sense seženete na Feedo.cz >>