Vyhrajte zásobu Sunaru na celý rok!

Vyhrajte zásobu Sunaru na celý rok!>
Sunar vyhlašuje novou foto soutěž o zásobu Sunaru premium na celý rok!  „Po kom to má?“ je klasická otázka, kterou si rodiče kladou prakticky neustále. Nyní můžete ukázat i vy, po kom to vaše dítko má a vyhrát tak Sunar premium na celý rok.

Pochlubte se

Také občas nevycházíte z údivu, co všechno váš drobeček zvládá a s jakými situacemi se dokáže vypořádat? Naši nejmenší dokážou člověka překvapovat každý den, a to nejen tím, že se rychle učí nová slovíčka a seznamují se s novými předměty, ale také tím, jak si dokážou originálně poradit v situacích, ve kterých se ocitnou úplně poprvé. Nyní se můžete výkony vašeho dítka pochlubit i ostatním a zasoutěžit si tak o Sunar premium 2 a 3 nebo o vychytanou dózu Sunar.

HER003_3D_Sunar_Premium_02_RIGHT_RGB_72dpi1Jak se zapojit? 

Stačí pořídit fotografii zachycující situaci, v níž je dítě podobné někomu ze svého okolí, nahrát ji na soutěžní web a být mezi šťastnými výherci, které vybere odborná porota.

Do kdy? 

Soutěž „Po kom to má?“ bude probíhat v období od 6. 2. do 5. 5. na webu www.pokomtoma.cz. Celkem proběhnou tři kola, přičemž v každém se bude hrát o 90 výher – 40x dvě balení Sunar premium 2 nebo 3 a 50x vychytaná dóza Sunar. Na konci soutěže bude vyhlášen vítěz hlavní výhry, který získá zásobu Sunaru premium 2 nebo 3 na celý rok zdarma! Více informací o soutěži naleznete na webu www.pokomtoma.cz. 730x350_Feedo_PR Zapojíte se? :-)