Hýčkejte bříško svého dítěte s francouzskou výživou BABYBIO
Dnes vám představíme prémiovou francouzskou značku BABYBIO, která přináší do jídelníčku dětí jen to nejlepší! Kojenecké mléko, kaše nebo příkrmy? Pro každý den nebo třeba jen na cesty? Přečtěte si, v čem je tato značka jiná a proč byste ji měli vyzkoušet.
Tak třeba pro její rozmanitost a široký sortiment! BABYBIO nabízí dětem přes 120 produktů - kojenecká mléka, jak v prášku tak tekutá, nemléčné rýžovoquinoové či obilné kaše, sušenky ochucené esenciálním olejem ze sladkého pomeranče, ovocné příkrmy se 100% podílem ovoce, polévky, zeleninové i masozeleninové příkrmy vycházející nejen z francouzské kuchyně. A jako sladkou tečku nabízí BABYBIO dětem i zdravé mléčné dezerty.
Zaujalo nás rozdělení příkrmů na denní a večerní. Denní menu obsahují kromě zeleniny a přílohy vždy ještě maso nebo rybu – kuřecí, kachní, telecí, hovězí, štiku, lososa a další. Večerní menu, která jsou u maminek také velmi oblíbená, obsahují kombinaci zeleniny a přílohy, např. rýži, těstoviny, pšenici nebo quinou. Svým složením nezatěžují žaludek a napomáhají tak klidnému dětskému spánku.
Značka BABYBIO si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin – pocházejí z farem ekologického zemědělství, splňují certifikaci BIO dle EU. Většina surovin pochází z Francie, kde se všechny produkty i vyrábí. Když výrobce nesežene vhodného dodavatele ve Francii, hledá především v okolních zemích.
A proč BABYBIO dětem tolik chutná? Veškeré příkrmy obsahují vysoce kvalitní suroviny, které jsou připravovány v páře. Díky tomu si zachovají nejen tu správnou chuť a barvu, ale také všechny důležité vitamíny a minerály. Neobsahují zbytečné přísady jako např. přidaný cukr, sůl, konzervanty nebo barviva. Podle francouzských maminek mají díky tomu nejblíže k domácí stravě.
Příkrmy od BABYBIO vás zaujmou na první pohled. Může za to nejen stylové balení, ale i neobvyklé receptury. Co byste řekli třeba kombinaci hrášku, pastináku, cukety a telecího masa? Nebo sladkých brambor s kaštanovým pyré a farmářskou perličkou? Prostě kuchyně pro malé gurmány, skoro jako v luxusní restauraci, že? Tak neváhejte a ochutnejte!