Dětská kosmetika Linteo na to jde s rozumem

Dětská kosmetika Linteo na to jde s rozumem>
Jedna z prvních záležitostí, které maminka řeší již před porodem, je bezpochyby jaká kosmetika je pro její miminko ta nejlepší, nejšetrnější. Bývaly doby, kdy se těmto otázkám nevěnovala žádná pozornost, ale tato skutečnost se postupem času změnila, a to především díky neustálému nárůstu dětí s atopickým ekzémem či přecitlivělostí na určité látky.

Co je důležité při výběru dětské kosmetiky?

Nejdůležitější pro vás je vědět, co od daného produktu očekáváte a hlavně, že vašemu milovanému miminku vyhovuje. Na trhu je nepřeberné množství různých značek, které tyto výrobky nabízejí, a proto je opravdu velice důležité věnovat pozornost při výběru „miminkovské“ kosmetiky. Zároveň však ale nemusí zcela platit, že to, co je drahé, je nejlepší. Všeobecně platí, že dětská pokožka nepotřebuje tolik odborné péče, není nutné miminko mýt mýdlem každý den a vystačíte si s pár výrobky. Například na mytí miminka můžete použít mycí mléko Linteo Baby na tělo a vlásky, které obsahuje BIO extrakt z měsíčku lékařského a další přírodní složky jako jsou přírodní tenzidy z kokosového oleje, třtinového cukru, které udržují pokožku hydratovanou nebo přírodní silice z mateřídoušky, jež miminko před spánkem zklidní a uvolní. Po koupeli a důkladném vysušení „faldíčků“ a záhybů doporučujeme jemnou uklidňující masáž například dětským tělovým mlékem Linteo Baby nebo dětským olejem po koupeli Linteo Baby. BIO a přírodní složky jako například extrakt BIO měsíčku lékařského, přírodní olej z jader meruněk a mandlí miminkovskou pokožku vyživí do hloubky a chrání ji před vnějšími vlivy. Na dobrou noc pak můžete říci Linteo básničku o sloníkovi, hrošíkovi nebo o neposedném ptáčkovi, které můžete potkat i na našich obalech.

Chcete si přečíst nebo vytisknout LINTEO básničky? Tady jsou:

Vlhčené ubrousky jsou v současné době neodmyslitelnou součástí každé moderní maminky. Je to chytré, účinné a rychlé řešení při přebalování vašeho miminka. Používejte kvalitní ubrousky, které zbytečně nedráždí zadeček a obsahují hydratační a ochranné složky jako například aloe vera a lanolin. Ty najdete ve vlhčených ubrouscích Linteo Baby 72ks Soft and Cream s měsíčkem lékařským. Pokud ještě občas použijete krém na zadeček proti opruzeninám s oxidem zinečnatým, můžete zkusit například krém na pokožku v oblasti plenek Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským a oxidem zinečnatým. S ním bude o zadeček vašeho miminka dobře postaráno. Ale jak se říká: „Všeho s rozumem“. Někdy jednoduché opláchnutí zadečku a provětrání takzvaných „faldíčků“ je ta nejlepší prevence. Všechny výrobky Linteo pohodlně seženete na >>> Feedo.cz.